12 november 2020

Vi firar Maria som fyller 60

Vår kompis Maria fyllde 60 idag och ville inte alls bli firad. Det kan man ju inte riktigt ta hänsyn till så Susann och jag planerade några roliga, men lugna, timmar tillsammans med henne. Hennes man Leif kom till Bangsar Village 2 för att äta lunch med Maria och då hoppade Susann och jag fram och tog över.


Vi startade på Boudoir, ett lite lyxigt nagelställe där vi gjorde händer och fötter snygga.


Susann hade tagit med en flaska prosecco så vi kunde ta ett glas och skåla för Maria.


När vi var klara gick vi vidare till Southern Rock för lunch. Det är en fiskrestaurang som vi aldrig provat tidigare. Riktigt bra!


De hade moules frites som har hur goda som helst. Halvfyra skulle sedan Maria vara hemma igen då hon och Leif skulle ut på lite äventyr också för att fira.


Som alla torsdagar så kommer det bilder på badrummen i Spanien från Johan Rise. Alltid lika roligt. Gästbadrummet nere är nu färdigkaklat. 


Stora badrummet uppe är också färdigkaklat på väggar. Golv skall in också.


Stort badrum nere är färdigkaklat på väggar och golv börjar läggas nu.


Och de sista bilderna är från vårt lilla badrum uppe där väggarna är klara och golv börjar läggas. Det börjar se ut som det ska på sina håll!



En kompis skickade bilder på Rörtången och de nya fönstren. Nu är de färdiginplåtade och det skall bara till lister på insidan. Det pågår saker överallt..!


Så mörkt det är i Sverige nu. Tur vi åkte innan sommaren var slut.


Det blir skönt när några projekt är avslutade. Känns som om det är lite mycket att hålla koll på just nu även om det är roligt.