28 maj 2012

Anna går på Prom, 26 maj

I lördags var det så dags för den stora dagen i en high school-students liv: The Prom eller studentbalen. Anna skulle gå dit med svenske Alexander, som jobbat hos Michi under nio månader nu. När han kom hem till oss vid halvfemtiden hade han med sig en fin blombukett till Anna!




Jag hade hjälpt till att fixa "corsage". Vet inte vad det heter på svenska, men killen och tjejen skall i alla fall bära en matchande blomma.




Så här fina såg de ut innan vi åkte iväg till familjen Smerling i Tropicana på lite pre-prom-party.




Här är några av de fem flickorna som skulle gå på bal. I plommonfärgad klänning är Annas kompis Emma, sedan Anna. Brevid henne står Madi och längst bort Tasha Smerling. De övriga två tjejerna är Clara och Alice, systrar till Emma.




Så här snygga var vi när vi ställde upp oss!






Efter någon timme hos Smerling med vin, skumpa och lite tilltugg hjälpte vi föräldrar till att skjutsa ungdomarna in till Sheration där festen skulle gå av stapeln. Anna och några av hennes kompisar hade även bokat rum där. Michi och jag var inne i stan tidigare under dagen och checkade in och lämnade bagage för Anna. Fantastiskt fina rum!


Fredrik hade varit med kompisar på Sunway Lagoon hela dagen och skulle sova över hos en koreansk kompis och Anna var ju i stan så helt plötsligt var jag och Michi alldeles själva. Det blev en mysig middag på Porto Romano i Mont Kiara istället för att äta hemma. När vi senare kom hem var Albin, som också jobbar hos Michi, samt Carl och Hugo hemma hos oss och förberedde sig inför en natt på stan med alla studenter som skulle ut efter balen.




Vi hann sitta och prata med dem en stund innan de åkte in till stan vid elvatiden. Stiliga killar!