15 oktober 2015

Michi fyller år

Väckte Michi imorse innan vi skulle iväg till Pilates. Han fick ölprovarglas i present och de skall väl komma väl till pass på Langkawi. Strax efter lunch åkte vi ut till Subang och tog flyget upp till Langkawi. Väl där blev det fram med verktygen direkt, samtidigt som födelsedagshälsningar haglade in.


Nya hyllor skulle upp i tvättstugan så att vi kan tömma det som är förråd idag och få allt mer samlat. Fick också bokat Fredriks biljetter till Malaysia över jul och nyår. Han skall ju denna jul åka med Amanda och hennes familj till Brasilien och det är också bokat nu. Två glada tonåringar! På kvällen hade jag bokat bord på Casa del Mar. Det var verkligen inte nödvändigt under denna höstsäsong. Det var nog bara vi och tre bord till på stranden.


Vi fick skåla lite med varandra innan maten kom in. Det roliga var att någon vid varje bord fyllde år och restaurangen kom och gratulerade.


En av förrätterna de har här är räkor med en mango- och avokadosalsa och den är otroligt god!


Alla fiskebåtar låg ute till havs och guppade med sina gröna lampor.


Det blev en underbart mysig middag och kväll. Så skönt att vara tillbaka här och imorgon skall Michi överraskas med vänner som kommer upp som han inte vet om :)