14 december 2013

Hos Anna i London, dag 3 av 4

Skrattade gott när jag såg Annas säng i morse - vem låg där om inte Ilen :)


Michi skickades iväg med alla väskor hem till Norma och Fredde och Anna och jag städade lägenheten.


Efter ett par timmar var hela lägenheten klar och en mäklare kom och checkad ut Anna.


Så var det dags att säga hejdå till lägenheten och en första epok under studietiden.


Här är ett par bilder på Annas hus 178, Gloucester Place och hennes gata.



Vi samlades alla hemma hos Norma och Fredde och blev bjudna på Carbonara på lunch. På kvällen skulle vi på Andrew Lloyd Webbers nya musikal: Stephen Ward. Vi skulle ta tunnelbanan in till stan och var tvungna att hämta ut biljetterna innan sju. Det visade sig att signalsystemet brakat ihop och det var kraftiga förseningar så vi fick snabbt springa upp och få tag på en taxi när klockan var över sex. Chauffören måste ha varit helt ny och tog alla vägar med mest trafik. Tio över sju stannade vi äntligen vid Aldwich Theatre och Michi kastade sig in. Som tur var så fanns biljetterna kvar!!! Lätt stressade bänkade vi oss i salen.


Michi hade ordnat varsitt glas vin till oss i pausen.


Musikalen handlade om en skandal i England som handlade om ryska spioner och sex. Det var lite nakna personer med - lite ovanligt på en engelsk scen...


Efter teaterna tog vi oss till Covent Garden och åt middag vid värmepelare utomhus. Det regnade och var allmänt ruggigt.



Lite lätt nerkylda kunde vi i alla fall ta tunnelbanan tillbaka till Northfield och det var skönt att komma in i värmen.