12 oktober 2013

Michi kommer tillbaka från Sverige - dags för överraskning

Anna vaknade tidigt i morse och var uppe och gjorde läxor och kom nöjd in till mig klockan 8. Då var jag fortfarande rätt trött, hemska unge :) Vi fick i alla fall sedan en god frukost på balkongen.




Fredrik har haft Grant Sicard här ett par dagar. Han bodde här tidigare i flera år, men flyttade för drygt två år sedan till Venezuela. Nu hade han och hans pappa kommit hit en vecka på semester och två av dagarna bodde Grant hos oss. 




Anna och jag vågade oss ut lite idag och var i Midvalley Megamall. Anna behövde köpa nya jeans så det blev ett besök på Topshop. Var också på 1 MK för att lämna in kläderna för lite uppläggning. Hittade lite nya tröjor till Fredrik också.



Vid tre landade Michi och vid halvfem var vi och hämtade honom på KL Sentral. Anna gömde sig bakom en stor poster så Michi såg bara mig när han kom med sitt bagage.




Så rätt som det var hörde han någon bakom sig som ropade "Michael Cederkvist" och Anna kom framrusande och kramade honom. Han såg något förvånad ut!!! Så mysigt att allt gått bra och att inte hemligheten kommit ut!



Väl hemma skrattade vi gott när Michi började packa upp sina väskor. Det var korvar, leverpastej, ostar. godis och annat gott. Det såg ut som om vi skulle öppna en lokal Ica-butik här i Mont Kiara.



På kvällen blev det middag på Souled Out där temat nu är Oktoberfest.


Så fantastistk mysigt att vara samlade alla fyra igen. Det går så långt mellan gångerna. Nu får vi njuta!!!