20 juli 2014

Hem till Lerum igen

Alla var uppe tidigt i morse och kunde äta frukost tillsammans. Vi var tvungna att åka redan klockan nio för att komma hem till Lerum i tid. Jeanette satt ute och skrev i Atterströms gästbok som alla måste skriva i innan hemfärd.


Här är vår lilla limerick som vi skrev som tack för en fantastisk dag och kväll!



Vi fick också besök av en padda i trädgården. Svenskt djurliv på nära håll.



Här är hela gänget. Det var trist att säga hejdå, men med tanke på hur trevligt det var att ses och hur lätt det är att ta upp där man slutade sist, så gör det inget om det går lite tid. Vi vet att vi kommer att ses igen och att det alltid kommer att vara roligt och trevligt.



Det blev en lång resa hem. Först två timmar bara för att ta sig ner till Stockholm och det var nästan först när man passerat den kungliga huvudstaden som det kändes som om resan hem började. Det blev sedan stopp vid en Shellmack och vi åt varsin macka innan vi fortsatte hem. Resan tog ungefär sju timmar så det blev många timmar i bilen.




Strax efter vi kom hem dök Anna upp med Linda och Cicci som skulle stanna till imorgon. Vi var alla lite slöa och ingen orkade laga mat så det blev pizza till hela gänget. Riktigt gott!




Anna hade haft en riktigt bra helg hemma med vänner från KL, vänner från Lerum och Rörtångsvänner. På kräftskivan blev de så många som 25 personer och hade haft det jättebra. Huset stod kvar också :)