22 november 2019

Inte en läcka till...

Häromdagen sade jag att det var så skönt att allt fungerade med våra lägenheter. Sist jag sade det så blev det en läcka från taket i Verve Suite i slutet av maj. Så även nu. I Spanien hade våra mäklare hjälpt till att leta efter en läcka och öppnat upp ett enormt hål i taket. Ingen läcka kunde dock hittas och de lämnade bara hålet så här..?


Imorse gick de till vår lägenhet igen för att hämta postnycklarna och tömma brevlådan och då såg det ut så här på golvet. Nu jobbas det för fullt för att se varifrån vattnet kommer så att vi kan fixa detta. Lite tröttsamt.


Efter att ha fått iväg alla mail i morse till bostadsrättsföreningen, våra agenter och en advokat så hade jag tio minuter på mig att packa och fixa till mig innan taxin kom för att ta mig till flygplatsen. Det var otroligt skönt att sätta mig på flyget upp till Langkawi. Lille Shadow mötte mig direkt. Jag lade mig platt fall i en solstol med en bok. Nu är det inte mycket jag kan göra. Michi kom upp på kvällen och det blev middag hemma. 


Jag provade att göra en Korean pancake. Blev riktigt god. Kul att prova lite nytt! Efteråt provade vi en av de holländska ostarna vi köpte i Amsterdam.


Skönt att sitta ute på altanen i den mörka natten.