02 mars 2024

I väntan på Unifi...

Underbart att sitta ute och äta frukost med havsutsikt. Får nog ta och tämja bougainvillaen lite, den hänger över bordet så att man får slåss om platsen.


Jag hade tagit med en kyckling upp som jag fixade i lergrytan. Köper man en kyckling här får man den med huvud, ben och alla inälvor. Besparar mig det...


När jag kom hit igår så fungerade inte wifi. Inget stort bekymmer då man kan internetdela via telefonen. Jag ringde Unifi och de kom hit idag för att fixa allt. A la Malaysia kom de tjugo över elva fast de skickat meddelande om att de skulle vara här halvtio. Huvudsaken var ju att de kom. Det var ett rätt stort fel med för mycket kraft som gick in i huset. Vi har tyckt att modem mm varit lite varma. Nu har de fixat allt i alla fall. Skönt det!


När killarna var ute ur huset så åkte jag in till Kuah för att fixa lite. Stannade i en järnhandel för att köpa plast till golvet, sandpapper och trasor. Har som projekt att fixa tre av stolarna den här helgen. Vår dyna till soffan i Sverige var klar så nu ska den först med till KL härifrån. Jag fick den inslagen i plast så den klarar transporten bättre.


Det blev middag ute vid poolen. Här är man ute nästan hela tiden.


Michi var med Fredrik och kollade på en Fulham-match idag. Som tur var så vann de med 3-0.


Skönt när kvällen kommer att vara trött av havsluft, simning och lite kroppsarbete. Man sover gott!