09 oktober 2012

Kaffemorgon med Swea

Så var det dags för Sweas månatliga kaffemorgon. Skrattade gott när jag såg denna ursöta grupp med småkillar. Det har kommit många mammor med småbarn nu, och dessa tre killar som väl är knappt ett halvår, spanade verkligen in varandra.


Det var extra roligt för det var hela 21 personer som hade anmält sig till dagens aktivitet hemma hos Ulrika. Annie skulle prata om hur det är att öppna en webshop, något hon har hållt på med i ett par år. Hon har en butik som säljer strumpor, underkläder och underställ av bambu.



När mötet var slut började jag känna mig lite varmt och hade lite värk i kroppen. Förkylningen började slå till med full kraft. Åkte runt och gjorde lite ärenden på banken och Almaspuri och var sedan på 1 Utama och köpte lite frukostbrickor att ha till Langkawi. Efter det var det dags att åka hem och lägga sig. Jeanette och jag var ju och anmälde oss till Fitness First och jag har inte kommit iväg en enda gång hittills. Måste ju dessutom gå åtta gånger varje månad de första två  månaderna för att få tillbaka 150 rm så det blir till att jobba som tusan när jag är bättre igen...