03 mars 2013

Fredrik övningskör

Söndag morgon och vår sjusovare Fredrik fick gå upp tidigare än vanligt för att de kom och skulle sätta upp fläkten i hans rum. Inte så populärt, men humöret steg betydligt när han fick övningsköra lite. Han och Michi testade lite igår och bilen är automat så det var ju inte jätteavancerat. Man kommer ihåg själv vilken otroligt häftig känsla det var första gången man satte sig bakom ratten. Idag var han ute och körde fram och tillbaka på vår väg, backade och svängde hur mycket som helst och det gick jättebra. Här får man ta körkort när man fyller sjutton, så det är tio månader kvar ungefär.



Michi och Fredrik var sedan utanför Fredriks rum och satte upp en skeppsratt som dekoration på huset.



Vi hängde också upp två saker vi köpte i Siem Reap när vi var där i december. En liten pingla som skall låta i vinden...



... och en koskälla som vi kan ha som "ringklocka". 



Vid halvfem skjutsade jag Michi och Fredrik till flygplatsen och det blev Firefly tillbaka. Pappa och jag stack ner till stranden för att äta middag och det blev Beach Garden igen. Det är så mysigt att sitta nere på stranden. Båda valde deras väldigt goda kycklingleverpaté till förrätt.


Det är så fint när man kommer i tid för solnedgången. Sakta, sakta blir det mörkare ute...



...och helt plötsligt är det alldeles svart. Lampor tänds och alla fiskebåtars ljus ligger som ett pärlband ute på havet. Det är verkligen vackert!



En jättemysig kväll med papsen, men lite tomt när mina andra grabbar åkte hem.