07 september 2018

Pappa till San Pedro

Vaknade i morse till strålande sol och gick ut på altanen. Medelhavet låg glittrande en bit bort.


  

Det blev frukost ute med Michi och Anna. Vilket härligt väder och här uppe fläktar det gott! 


Vi åkte en sväng till El Corte Inglés för att köpa lite godsaker till ikväll när pappa kommer.

  

Vi tog oss en tur förbi Birgitta och Kjells hus och skojade med dem om att vi aldrig blir insläppta.



Ikea skulle komma till lägenheten idag för att sätta in garderober för vår hyresgäst. Vi har flyttat bort sängen i ett rum och satt in flera garderober. Ikea blev så sena så jag hann köra ett träningspass på balkongen medan Michi tog med Anna ut och visade staden. 


Vid fyra kom pappa och Ikea ungefär samtidigt. Resan hade gått bra med direktflyg med Ryan Air och sedan hade taxin stått och väntat så allt flöt på.
  

Vi förstod inte riktigt hur Nordica och hyresgästen mätt för vi fick inte in alla garderober i ett rum som de ville. Kollade senare med Nordica och då ville hyresgästen, Carol Hart, ha en garderob framför ´skjutdörrarna. Vi satte en i det stora sovrummet i stället så får hon flytta om som hon vill.





Anna fotade solnedgången. Så fint. Vi satt ute och tog lite jamon iberico och melon. Mums! Anna och pappa hade suttit och löst korsord också. Så mysigt att se dem tillsammans!




Vi promenerade sedan iväg till en gågata vi sett tidigare och provade en fiskrestaurang som hette Chinales. Mycket god mat och liv och rörelse på gatan.



Det blev även ett litet stopp på en bar på vägen hem där vi tog en öl innan det var dags att sova sött för mig och morfar. Anna och Michi tog en sväng ner till boulevarden och tittade på livet där.