21 februari 2024

Dags för Michi att resa till Europa

Jag haltade runt idag och gjorde lite ärenden. På fredag skall jag in till kontoret och med jämna mellanrum åker jag till Ikea och köper med lite svenska kakor som killarna kan ha att mumsa på till fikat. Det brukar vara uppskattat. När jag kom till Ikano hade de stora skyltar om att de firar 20 år. Det är ju precis som vi. De måste ha öppnat precis när vi kom 2004!


Spännande fortsättning med foten som nu blir allt svartare/blåare på ett större område. Det här lär ta ett tag. Ingen zumba den här veckan i alla fall och nytt gymprogram där jag får göra övningar där jag står mest stilla.


Michi kom hem från jobbet redan vid femtiden så att han fick packat det sista. Klockan åtta kom taxin och hämtade honom. Nu kommer vi att vara ifrån varandra riktigt länge. Alltid skönt de första dagarna, men sedan börjar man längta igen.


Det var mycket som var med hem. Förutom en resväska med kläder, plädar till England och en del böcker var det en bag med plädar till Spanien och svartpeppar, två fiskespön, en ryggsäck med jobbsaker och ett paket med två tavlor. Bildbevis kom senare under kvällen att allt nu var med.



Inte alls avundsjuk på att han skall vara med barnen i flera dagar...