31 oktober 2012

Chicagokonsert och utekväll

Efter en normal start på veckan med jobb i måndags och zumbalektioner på måndag och tisdag hade vi äntligen kommit fram till den 31 oktober. Detta var dagen då Michi skulle få använda sin födelsedagspresent han fick av mig. Strax efter sex åkte vi ner till stan för att äta middag på Mandarin Oriental. När man väl tar sig in till stan så är det så väldigt trevligt! Mandarin är helt fantastiskt utan att för den skull vara extremt dyrt.


Till förrätt provade vi deras tallrik med lax gjord på fem olika sätt.


Till varmrätt blev det en fantastiskt god köttbit med lite olika tillbehör.


Servicen är väldigt bra och läget på restaurangen strålande precis brevid KLCC. Så här nöjda var vi :)


När maten var uppäten var det dags att traska över till Convention Centre och se på konserten med Chicago.


Flera av bandmedlemmarna är nu över 60, men det märktes inte när de stod på scen. De hoppade runt och spelade för fullt. Första halvan var lite tidiga låtar som vi inte kände igen så mycket av, men sedan kom alla favoriter som: If you leave me now, Hard habit to break och You´re the inspiration. Mycket bra! Det enda man kan reflektera över är den malaysiska publiken. Alla sitter stilla och lyssnar. Några få, då oftast västerlänningar, ställer sig upp och klappar på slutet, men inga malaysier. Det drar ju ner lite. Känns ju lite pinsamt att stå upp själv och dansa och klappa händerna...


Efter konserten var man ju på lite partyhumör så vi bestämde oss för att testa den nyaste sky-baren i KL uppe i KLCCs tredje torn, Marini 57.


Vi hade turen att få ett fönsterbord och tvillingtornen stod i givakt precis utanför. Det regnade dock, så efter en stund var fönstren så immiga att det inte gick att se ut.


Här tog vi oss en drink och ett glas öl samt vår efterrätt - en ostbricka.


Michi smet ut på balkongen och hann få ett riktigt fint kort på ena tornet innan dimman lade sig helt.


Det blev en hellyckad kväll och nöjda och trötta satte vi oss sedan i taxin tillbaka hem.