24 maj 2014

Party på Samira Asian Terrace

Anna och Michi var iväg i morse och spelade tennis och åkte sedan iväg för att köpa lite saker till festen ikväll. Jag fixade i ordning hemma. När de kom till Publika var det ett event där folk skulle klä ut sig till olika tecknade figurer och superhjältar.


Michi och Anna träffade några! Tala om kostymer... De går in för det här!



 Tror Michi tyckte det var trevligt att få bli omringad av så många tjejer :) 


Strax innan sju var familjen samlad på Asian Terrace. Jag hade med tårtorna och vi ville vara först på plats innan gästerna började anlända. Det var jättefint dukat för 41 personer.


 Här är tre av de snygga tjejerna på festen: Claudia, Anna och Thelma.


 Även jag fick vara med på bild tillsammans med Anna.


Samira Asian Terrace ligger inne i Sentul Park och är som en liten oas i KL. Fantastiskt vackert med en sjö, en damm med fiskar och massor av grönska.



Här är Anna vid sjön. Senare på kvällen tände de massor av levande ljus och det blev så stämningsfullt.


Vi hade sagt att vi började sju och att middagen skulle starta åtta och sista gästen kom tio minuter innan så det blev perfekt timing. Vi struntade i bordsplacering med tanke på att det var så många olika nationaliteter med. I vissa länder vill man sitta med sin respektive.


Anders satt brevid mig och vi tog en väldigt snygg selfie (?) och skickade hem till Jeanette i Sverige :)


På andra sidan hade jag Daniele Jungling, vår kompis från Schweiz. Tyvärr kunde inte Olivia komma denna kväll.



Anders höll kvällens första tal som var från Jeanette. Hon hade skrivit ner ett jättefint tal om alla tio år vi känt varandra och Anders fick läsa upp det.


Anders delade också ut en present som var från massor av vänner som var med på festen och från andra som inte kunde resa hit. Jag fick verkligen en jätterolig present och det var en jet-ski-safari på 3,5 timme för två där man antingen åker på island hopping eller på mangrovetur med en guide på Langkawi. Det var dessutom för två så Michi och jag kan göra det tillsammans. Michi fick ju en liknande present där vi åkte på en naturresa och fick se vilda elefanter. Jag fick även en spa-behandling på Ritz Carlton så nu kan jag lyxa mig ordentligt!


 Det blev flera tal under kvällen där min käre make var talare nummer två. Så mysigt!


Keith Schäfer var tredje mannen upp. Det var bara att sitta och suga åt sig åt all uppmärksamhet.


De sista som höll tal var Anna och Fredrik och då var det svårt att hålla tårarna tillbaka. De höll  varsitt jättefint tal och jag kan bara tacka min fina familj för allt de gjort och sagt runt min födelsedag!!


Michi kom sedan fram också och det blev sång igen - jag vet inte för vilken gång i ordningen...


Så var det dags för de fina tårtorna Lia i vårt condo hade fixat. En i de malaysiska färgerna och en i de svenska. De blev verkligen jättebra!!! Goda dessutom.



Hade beställt tårtor med marsipan som hon importerade från Holland. Sedan var det vaniljkräm och hallonsylt i. Kändes riktigt svenskt.


Vid tolvtiden lämnade vi restaurangen med alla presenter och fina blommor jag fått. Vi hade bokat två skolbussar som sedan tog cirka 25 personer hem till vår lägenhet för fortsatt party.


Killarna från jobbet: Kevin, Jakob, Carl och Nils ställde upp på ett foto. Vi skrattade gott åt Jakob och Carl som köpt exakt likadana kläder...


 Det blev sedan lite presentöppning. Spännande med alla paket!


Här är Lauren som rest hit ända från Jakarta med familjen, Mica, Anna-Karin och Janski.


Nästa morgon gick jag runt och fotade alla fina saker. Den här enorma blomsteruppsättningen var det Michi bar hem igår.


 Draken kom från Indonesien och var från Lauren och Duro.


Det var en hel drös av vinflaskor,champagne, spa-upplevelser och olika smycken. Vilken lyx :)




 En flaska parfym kom från våra franska/indiska vänner Julie och Akash. 


Vilken dag och vilken kväll. Kom inte i säng förrän närmare fem. Nu har vi firat i dagarna tre så nu behöver vi vila ordentligt :) Det har varit hur fantastiskt och roligt som helst att få fira dels med familjen, dels med så många vänner. Stort tack till alla som har varit med denna helg!!!