19 januari 2016

Mysdag på Langkawi

Hela förmiddagen gick åt att slappa vid poolen. Delvis i sol, delvis i skugga. Så extra skönt för barnen att verkligen bara vara innan de kör igång med jobb och plugg igen.


Framåt tretiden masade vi oss iväg ner till Tomato, en indisk lokal restaurang och tog oss lite tandorikyckling och annat gott. Sedan bar det iväg till Alun-Alun där vi bokat 1,5 timmes massage för oss alla tre. Hur skönt var inte det...


Hem, duscha och fixa oss lite och efter en timme åkte vi ner till Pantai Tengah igen. Nu skulle jag visa barnen Ambong-Ambong och de gillade baren också!


Så otroligt fint att sitta en bit upp och se solen sakta gå ner i havet och himlen bli allt mörkare. Efter drinken åkte vi till Orchidria för att få i oss lite goda räkor. Vi var inte jättehungriga, känns som om man inte gjort annat än ätit de sista veckorna, så det blev bara räkor och lite fried rice.


Väl hemma satt vi ute och pratade en lång stund och njöt av denna sista kväll här. Alla var rätt trötta, solen tar styggt. Barnen gick och lade sig och jag satte mig för att blogga lite. Gardinerna var fråndragna och ljuset i rummet lockade till sig olika djur som flög emot rutan. Rätt som det var fick jag syn på ett betydligt större djur som verkade vilja komma in... Lyckades få fram telefonen och fota den stora geckon som satt klistrad vid glasdörren. När jag sedan kom alltför nära blev den rädd och sprang iväg.


Vi läste på nyheterna i dag om att det var snökaos i Göteborg. Pappa sade att det kommit nästan 50 cm. Tur att Michi kom iväg till Stockholm igår för idag var alla tåg och flyg inställda. Det hade ju inte varit så bra för mässan...