13 juni 2013

Besök hos familjen Dickens och middag hos Nilsons

Första hela dagen i Sverige och det blev en utflykt in till stan direkt. Anna och jag skulle hem till Angelika och Stanley för att inspektera lilla Stella. Redan på motorvägen fick jag vara med om en ny sak - vägtullar. Vi hann passera två innan vi var framme.


Det var så mysigt att få träffa lilla Stella i verkligheten. Jag har bara sett henne på kort, medan Anna har träffat henne några gånger. Anna har ju nu blivit ombedd att vara gudmor - en stor ära! Hon tar sig an uppgiften med stort allvar redan nu.


När vi kom sov Stella sött, men sedan vaknade hon och tittade storögt på världen.


Jag hade med en paket med lite bodys, en klänning, sparkdräkt och ett par mini-converse. Hade köpt den allra minsta storleken och de var stora till Stellas små fötter.


Jag fick hålla den lilla skruttisen och det kändes som om det var alldeles nyss barnen var så små. Det går så otroligt fort. Till slut somnade hon i min famn.


Vi hann med en god sill och laxlunch och sedan sov Stella så sött i sin lilla säng på golvet. De här små skruttisarna är så omedvetna om allt och litar så totalt till att de blir omhändertagna. Finns det något sötare...


Anna och jag åkte hemåt strax efter fyra och gjorde ett stopp för att köpa en present till Victor. Vi var hembjudna till Helene med familj idag och det var många födelsedagar som passerat sedan vi setts sist.


Först att öppna paket var Anna som fick en bok som utspelar sig i Barcelona samt en bok om Madrid, vilket ju passade väldigt bra med tanke på att hon flyttar dit efter jul och skall bo där ett år.


Victor fyllde år den 19 maj och han fick en liten högtalare och en skjorta av oss. Pappa var med och firade.


Till Helene hade vi köpt en hög med solglasögon i Chinatown. De har en benägenhet att försvinna... Hon fick också en väska. Till mig hade Nilsons köpt en fin vit blus/skjorta.


Victor och jag fick mannekänga lite med våra nya kläder.


Nicole hade en kompis där och uppträdde lite för oss med sång och lek.


Helene och Thomas skulle till jobbet nästa dag så vi åkte hem innan det blev alltför sent. Så mysigt att träffa hela min familj och Angelika med familj!