20 mars 2020

Gamla saker kommer fram

Hittade för mig nya Nespressokapslar i Spanien. De fick följa med hem och det skall bli spännande att prova dem.


Var tvungen att göra ett dubbelfoto med Michi och Fredrik efter att ha hittat gamla foton igår. Alltså de är ju rätt så lika :)


Coronakartan fortsätter att växa. Idag är det nästan uppe i 250,000 människor och Spanien avancerar stadigt uppåt.



I mitt rens i klädkammaren hittade jag den här gamla tidningen från 1999. Så kul att jag hade den kvar!



Tittade igenom listan och på plats 65 hittade jag Harriet Piscator, ekonomidirektör på ABB Sverige. Själv finns jag på plats 87. Då hade vi ingen aning om att vi några år senare skulle träffas och lära känna varandra i Kuala Lumpur. Världen är liten!


Även idag blev det en långpromenad. Det är bäst att passa på för man vet aldrig när det slår till i Sverige med att begränsa rörelsefriheten. 


Resebyrån i Malaysia kom tillbaka i sista stund och hade otroligt nog lyckats boka om min KLM biljett från Malaga till KL så att den nu gäller 1 april från Göteborg till Kuala Lumpur. Med tanke på hur världen ser ut nu så är det väl inte så troligt att det kommer att gå och resa... 


Köpte tulpaner även till mig när jag köpte till Helene. Älskar verkligen dessa blommor. De ger hopp om vår och även om ljusare tider. Vi får verkligen hoppas att det kommer en ljusning snart. Det verkar som om man i Kina fått bukt med viruset och inga nya fall har rapporterats idag. Det gäller att ta vara på det positiva.


Fredrik delar lägenhet med Edward och Edward har nu varit tvungen att flytta hem ett par veckor till sin mammas hus för att passa husdjuren. Fredrik tog sig dit över helgen. Han älskar ju djur, speciellt hundar, och man kan se hur lycklig han ser ut :) Idag träffades också Anna, Erik och Fredrik för första gången på länge. Känns otroligt skönt att de har varandra. 


Idag fattades beslut om att stänga alla pubar och restauranger i London. Nu stramar de åt även där. Det går i väldigt olika takt i olika delar av världen...