03 februari 2021

En tur in till stan

Muren är nu uppe i min höjd och de har börjat bygga på utsidan. När det är samma höjd överallt så skall de lägga upp en överliggare också samt slamma på utsidan. På insidan tänker vi behålla teglet.


VI ska också köpa tre lampor till som skall riktas mot muren.


Michi och jag tog oss en tur in till stan. Så skönt att komma ut lite. Det mystiska nu är att så många affärer är öppna. Förra MCOn så var allting stängt utom mataffärer och apotek. Vi handlade lamporna, lämnade in två sänggavlar för omklädning och handlade mat. Sänggavlarna skall vara klara redan imorgon, men vi hämtar dem nog på lördag. Vi kan inte åka in till stan varje dag.


Trädgårdsmästaren kommer varje onsdag och lördag. Idag tog han bort roten från det ena trädet som sågades ner sist.


Tro det eller ej,men idag fick vi ett samtal om att det var en vattenläcka i block D i Verve Suites. En varmvattenberedare hade gått sönder. Jag misstänker att det är mer problem nu då vattenverket har haft så många problem och vattnet stängts av säkert sju gånger senaste året. Gissar att varje gång de slår på det blir det ett kraftigare tryck på alla ledningar. Andas, bara andas... Som tur var så tog agenten som ordnat hyresgästen tag i detta. En timme senare hade en kille kollat och kommit med offer. Skönt!


Anna fick sitt brittiska pass idag. Så skönt att det har gått bra. Nu skall hon bara få tillbaka sitt svenska också.


Pratade med pappa och Helene idag som jag brukar på onsdagar. Helene med famij skall åka skidor en vecka och reser till Åre på söndag. Lång färd att bila för attt undvika bakterier. Hoppas de får en fin vecka!