23 januari 2012

Lördag och ledigt

Fredrik fick ett pussel av kusinerna i julklapp. Just den här sorten är extra rolig och svår för bilden man skall pussla finns inte på locket till kartongen. Istället skall man pussla något som de på locket tittar på. Dessa pussel ha alltid massor av små roliga detaljer på sig. 1,000 bitar har vi nu lyckats få ihop i alla fall.


Lagom till lunch åkte jag och Michi iväg till Megamall för att göra som alla malaysier gör - strosa runt och kolla in alla dekorationer inför det kinesiska nyåret. Vi ramlade också in på ett sushiställe för lite lunch.


Megamall var givetvis otroligt dekorerat och det är faktiskt rätt fint!


Efter att igår varit ute med sri lankesiske Patuh och hans kompis på Backyard bestämde vi oss för ett lite lugnare alternativ. Det blev La Bodega med Anna. Hon var på fest hos Laila igår och fick nu mysa med pappa och mamma.


Fredrik var hemma hos sina australiensiska kompisar, Jakob och Harrison. Igår kväll var Fredrik för första gången ute i stan, bara 15 år gammal. Ett tjugotal av hans vänner skulle gå till Reggae Bar i Chinatown. Kändes väl sådär bra. När Anna var 15 gick hon ut i Desa Sri Hartamas här brevid och det är lite väl ungt att åka in till stan. Efter att ha checkat av med andra föräldrar fick han vara ute till 00.30 då Jeffrey kom och hämtade honom. Allt gick i alla fall bra!