27 augusti 2016

Vi njuter av ett dygn på Westin

Vilken fantastiskt mysig dag vi har haft idag! Både Michi och jag har hotellkort här och mitt är på Westin. Med det kortet får man en gratis natt på hotell så till idag hade vi bokat in oss på Westin på Bukit Bintang. Vi blev dessutom uppgraderade och fick tillgång till executive-loungen. Så lyxigt.


När vi checkat in vid tvåtiden så promenerade vi över till Pavillion för Michi behövde nya löparskor. Det är rätt otroligt att vi här använder skorna så mycket så det går sönder. Gott betyg!


Det blev också en lätt lunch på Coffe Bean med en kaffe och en laxbagel.


När vi kom tillbaka var vi duktiga och bytte om och provade gymmet. En timme på löpbandet!


På kvällen blev det god italiensk middag på Prego. Som ofta här i Malaysia är det fint med mycket aircond på så det blir så kallt. När jag undrade om de kunde sänka den lite så gick inte det, men däremot hade de så jag kunde få låna en sjal. Tala om bra service. Sedan var det bara att njuta! Tog en carpaccio till förrätt som var fantastisk!


Michi var väldigt nöjd med sin musselsoppa med vitlök och chili.


Till varmrätt tog vi sedan risotto, en med svamp och en med skaldjur. Det var så gigantiska portioner så jag klarade bara äta upp halva! På hotellkortet har man också en voucher på 200 ringgit så vi fick nästan middagen gratis också. Ännu trevligare :)