04 oktober 2020

Diamond brunch på St Regis

Även om vi skulle på champagnebrunch idag och det är bäst att vara hungrig så kunde vi inte låta bli att gå och ta lite frukost. Bara omgivningarna är ju helt otroliga.


Helt plötsligt började grenarna på de närmsta träden att röra sig massor och när vi gick närmare och tittade så var trädet fullt av Dusky leaf monkies.


Efter frukosten var det bara till att gå hem och byta om och packa ihop rummet för att klockan 12 ses igen på Kayu Putis terrass.


När vi satte oss till bords fick vi en meny på flera sidor och vi frågade om vi skulle välja en sak ur varje grupp. Nej så var det inte. Vi skulle få allt utom vad gällde huvudrätter, där fick vi välja en. Jag tror att det kom in 23 olika rätter. Alla föredömligt små, men ändå!


Här är bilder på några...


Man var inte tvungen att ta allt. Vissa rätter kom in på brickor och vi kunde välja vad vi ville ha.


Allt serverades i olika glas och på olika tallrikar. Lika fint för ögat som för magen.


Här är hela menyn. Inte klokt så mycket mat.



Från gruppen A la carte fick vi välja en rätt, annars kom allt annat in.



Detta var det lättaste att hoppa över eftersom vi inte är några efterrättsmänniskor.


Klockan fem hade vi en kille som skulle komma hem och serva våra airconds så vi fick ge oss iväg halvfem. Brunchen skulle slutat tre, men vi och ett bord till var de enda som var där, så vi fick sådan superservice. På slutet slog sig Alexander till och med ner vid vårt bord. Hemma blev allt fixat som det skulle och vi fick beställt två nya fläktar till två sovrum. Händer mycket när man är borta ett halvår. Det blev ingen middag kan jag väl säga...