22 juni 2015

Själva på Rörtången, Anna och jag

Michi försvann iväg till jobbet i morse och ikväll skall han vidare till Malmö och kommer tillbaka i slutet av veckan. Anna och jag fick vara själva idag. Jag fixade med lönerna för firman och Anna gick ner till Angelika och Stanley. När jag var klar gick jag ner och fick mig en kopp kaffe. Stella hade en liten hund (?) som hon var ute och gick mer.


Fram på eftermiddagen blev vädret riktigt dramatiskt. Himlen blev helt kolsvart och åskan började mullra i fjärran, medan solen fortfarande sken över vårt hus. Man kunde riktigt se vilket oväder det skulle bli!


För att hitta på något idag så rensade vi våra dynboxar från gamla mögliga dynor och har helt plötsligt fått plats för alla våra filtar. Riktigt bra. Det blev en tur till återvinningscentralen i Kode och sedan åkte vi in till Kungälv. Anna skulle träffa Nicole på en fika och jag skulle komplettera några tallrikar till landet. Det blev en sväng in till bokhandeln också och några nya pocketböcker införskaffades. Hämtade sedan Anna hos Nicole och det var kul att se hennes fina lägenhet!


Det blev middag direkt när vi kom hem och sedan stack Anna iväg ner till sina kompisar, Kevin och Robin. Jag fastnade i en deckare och hade somnat gott innan Anna kom hem igen.