16 oktober 2014

Four wheel drive i djungeln med Swea

Blev upphämtad av Mica idag utanför skolan och vi åkte bort till Zoo i KL och sedan några kilometer till. Det var dags för Swea att ha en träff där vi skulle köra four wheel drive i djungeln.


Alla fick lite instruktioner och sedan var det till att sitta upp på varsin fyrhjuling, träna ett par varv runt huset och sedan bar det av. Vi hade valt den enkla turen på 1,5 timme. Efteråt undrade alla - vad var det som var enkelt :)


Efter 45 minuters körning med hög adrenalinnivå stannade vi för en paus och jag fick ta ett kort på våra guider.


Det var nu dags för ett bad i ett vattenfall och det var väl hälften av oss tio som hoppade i.


På hemvägen var man lite modigare och ville bara att det skulle gå fortare. Så otroligt roligt!!!


Det fick bli ett foto på hela gruppen också.


När jag kom hem så visade det sig att Angelika knäckt till ryggen när hon lyfte Stella. Vi möttes hos kiropraktorn i Sri Hartamas och Thelma tog med Stella hem till oss. Jag stannade med Angelika och vi fick också åka iväg till  Bangsar South där hon fick göra en magnetröntgen. Det är ju helt fantastiskt här där man bara kan åka iväg och få göra det samma dag! Nu har hon ett bra underlag för att titta på behandling. Det är inga dåliga apparater för röntgen!



På kvällen hade Anna bjudit in till ost och vinkväll och Marika, Angelika och jag var inbjudna.


Det visade sig att en annan ung dam älskade brieost och smaskade i sig hur mycket som helst. Stella brukar ju gilla bröd, men nu var det bara ost som gällde.


Det blev en jättetrevlig kväll och vi fick gratulera Anna till att ha genomfört sitt första event på F-Secure och allt hade gått fantastiskt bra. Hon bara strålade!!!