24 november 2023

Genomgång av hyllor

Idag plockade Thelma och jag fram alla handdukar och sängkläder som hamnat på olika platser i lägenheten när vi flyttade. Nu gick vi igenom allting och sorterade bort sådant som sett bättre dagar. Vi behöver ju bara ett par omgångar till oss plus något extraset för när vi har gäster. Allt ligger nu samlat på ett ställe också. Nästa vecka har vi projekt dukar.


Michi och Thelma åkte och hämtade alla våra julsaker så att vi även kunde gå igenom allt som funnits där plus det vi har haft här. Nu är allt nerpackat i en stor träkista vi har i vardagsrummet. Vi har fått fem överskåp nu som är helt tomma och det känns fantastiskt att det faktiskt finns lite utrymme någonstans.


Förra veckan när jag åkte upp till Langkawi hade jag med mig en ritning jag gjort av vår utesoffa i Lerum. Vi tänkte låta sy upp en dyna på Langkawi där det är bra pris plus att de har tyg för utomhusbruk. Jag hade med mig ritningen upp i ett rör och hade med det när jag handlade och i taxin, men när jag väl var i huset var det borta. Åh nej! Fick tag på Grab support som fick tag på taxiföraren och idag fick vi tag på varandra. Han har ritningen!!! På fredag nästa vecka kommer han och levererar den till vårt hus. Så skönt att slippa göra om allt.