04 februari 2014

Från Madrid till Göteborg

Imorse var det dags att säga hejdå till Anna i Madrid. Taxin kom halvåtta på morgonen och det kändes riktigt sorgligt att säga hejdå.. Vi har haft det så fantastiskt roligt tillsammans och nu ses vi inte på nästan fem månader. Det känns långt!



Resan hem gick bra, med byte i Amsterdam. Till Landvetter kom pappa som vanligt och hämtade. Han ställer alltid upp och det är alltid lika mysigt att ses!


Åkte direkt till Ica för att köpa med mig lite saker till Malaysia. Fredrik hade beställt Oboy och lakrits och killarna på kontoret ville ha snus. Var sedan hembjuden till syrran med familj på middag.


Kusin Victor får snart börja övningsköra också. Det är bra i Sverige att man får lov att övningsköra länge. Känns ju mer som en garanti för att man verkligen kan köra, jämfört när man får sitt körkort i Malaysia...


Helene och jag fick ta ett litet systerkort som vanligt. Alltid lika mysigt att få lite tid till att bara sitta och prata och prata och prata,


Helene fyller inte år förrän i mars, men Anna och jag hade valt ut en klänning från Desigual när vi var i Madrid och lustigt nog hade Helene och Nicole stått och tittat på exakt samma klänning när de var och handlade för ett tag sedan. Den passade perfekt!


Var hemma vid halvelva och packade då en av mina två väskor. Får fortsätta imorgon. Ska läsa lite så jag kan byta min bok på Bokia imorgon och ta med mig en ny till KL!