21 juli 2021

Äntligen en riktig säng!

Idag kom vår leverans av säng. Botten är 180 x 200. Michi hade varit och mätt i trapphuset då hissen är för liten. Det skulle vara på håret, men vi beställde hit det i alla fall. Två starka killar kom och lyckades baxa upp den. Det blev bara lite problem på översta våningen då takhöjden där var lite lägre.



Jag gick hem till Anna under tiden och det var en fröjd att se fotona komma in. När Michi skickade detta från vår hall och det bara är rakt in i sovrummet så kändes det skönt!


Jag gick över till Anna en sväng med lakan och handdukar som vi lånat. Jag hann knappt sätta mig på golvet innan Pluto kom och lade sig i knäet på mig. Så söt!


När jag kom hem så stod sängen på plats och det var dags att bädda. Så skönt! Härligt att slippa luftmadrassen även om den varit helt ok.


På eftermiddagen tog vi en promenad bort till Bray. Det är otroligt fint!



Området här påminner lite om Lerum. Det är stora ängar, skogar och hästhagar runt omkring.


Håller på och jagar matbord. Detta var rätt snyggt och går att göra längre, måste bara ha andra stolar. Ska leta lite till.


Bordet finns i mörkt också, men våra golv är ju ek så tror det ljusare är bättre.


På kvällen blev det middag hemma och Catan-spelet med familjen. Riktigt roligt! Vi kan väl säga att vi somnade väldigt gott i vår nya säng!!