26 mars 2013

Langkawi - till Kuah och massage på stranden

Igår gjorde arbetarna slut på allt timmer till terrassen, men i morse så kom en lastbil med massor av mer plank. Bra tänkte vi - men det var det enda som kom. Arbetarna dök aldrig upp och Anna kom sedan på att de mumlat något om LIMA när de gick igår, så troligen har de tagit ledigt och kollar på det istället... Welcome to Malaysia :)


Medan jag sprang runt och fotade lite satt Anna och surfade.




Så här långt har de kommit på trädäcket i alla fall. En tredjedel är i princip helt klart, mitten är till hälften klar och sista tredjedelen ej påbörjad. De saknar beslag som de skruvar fast reglarna med. De har köpt några som är av samma typ som används på segelbåtar för att hålla masten, så det låter väl som om de skulle vara kraftiga nog...



Anna stannade hemma vid poolen idag medan jag åkte in till Kuah för att försöka hitta plug-in-wifi så att vi får bättre signaler i vårt hus. I KL har vi ett märke som heter Aztech och till slut lyckades jag hitta det i Kuah också, men då utan wifi. Vi får köpa det i KL helt enkelt. Vid tretiden stack så Anna och jag ner till Sunset Resort för lite massage av Aisha. Som alltid helt fantastiskt.



Vid sju var vi sedan hembjudna till våra finska grannar, OP och Jaana, i hus nummer 4 tillsammans med Liz i hus nr ett. Det blev fördrink där och sedan hade Liz bokat taxi och bord på Orkidria. Anna ville gärna äta där igen och det var kul att få introducera ABC snapper för dem bland annat. Efter middagen åkte vi alla hem till oss och Anna fixade Pina Colada. Sedan satt vi i facklornas sken och hade hur trevligt som helst. Kul att det är några fler här ibland. Det är roligt att träffas och hinna lära känna varandra lite bättre.