05 juni 2015

Mycket uträttat på Langkawi

Ja, just det, vi skulle visst vila.... Michi sov sött till en bit in på förmiddagen. Jag tassade upp tidigt, simmade en stund, gjorde en liten god Nespresso och tog med mig min bok till en solstol. Kan dagen börja bättre?


Efter frukosten bestämde vi oss för en promenad upp på berget. Längs vägen upp läggs det dräneringsrör och avsatser har grävts ut för flera hus. Visa av erfarenhet blir vi lite rädda när vi ser hur de skall bygga. Lerig jord orsakar lätt ras...




Väl hemma packade vi in oss i bilen för att åka och handla lite i Kuah. Vi hade bestämt oss för middag hemma ikväll också och Michi ville kolla på shorts. Nu kom regnet och det var ju i rätt tid.




Vi upptäckte idag att våra dräneringsrör på baksidan var helt igensatta och med tanke på de tropiska regnovädren här så kändes det rätt viktigt att fixa dem. Två timmars hårt arbete drygt för två personer, men det blev riktigt bra. Vi hann hälften idag.





Michi fixade förrätten idag och det blev hans goda Gambas al ajillo. Massor med vitlök gick åt!


Fredrik skickade nya bilder idag och det ser inte ut att gå någon nöd på honom. Nu har de också varit iväg på Full moon party och överlevt det så nu kan man väl vara lugn :)



Anna och Nur hade besök av Nurs föräldrar och de lagade maldivisk mat. Anna tyckte att det var helt fantastiskt gott. Det är verkligen ett kök man aldrig har provat.




Nu är vi i Malaysia, pappa i Sverige, Fredrik i Thailand och Anna i England. Lite spridning på familjen.