13 april 2024

Från San Pedro till Maidenhead

Imorse kom taxin och hämtade mig klockan nio för färd ut till Malaga flygplats. Det har känts väldigt bra att vara här i tre veckor och landa lite.


Satt och tog det lugnt i loungen en timme och gick sedan bort mot gate C. Måste ju igenom passkontroll för att komma till England. Trodde inte mina ögon när kön var nästan bort till loungen, en kö på säkert 200-300 meter. Jag fick köra asiatisk köteknik och tog mig nästan fram till de här banden innan jag slank in. Hade aldrig hunnit annars. Väl inne såg jag att en kassa var för EU-medlemmar och den var kortare, men när man stod längst bak så syntes den inte. Bra att veta till nästa gång.


Anna och Erik kom och hämtade mig på Heathrow. Det tog nästan en timme att få väskan. De hade problem med planet och att få ut alla väskor. Spännande... Tur det gick att flyga hit. Fniss


Så härligt att vara tillbaka i Maidenhead. Varje ställe har sina fördelar. Lämnade in väskan och kunde sedan hänga med Anna och Erik till Waitrose. Skönt att fylla upp kylen direkt.


Anna var hemma och ville vila lite och Erik tog med mig till en ny tjeckisk pub, ToMo, i Maidenhead. Kul att gå ut och få lite tid bara vi.


Michi kom framåt halvsju från Sverige och var ute i tid på Landvetter efter att ha hört om köerna i London. I väldigt god tid...


Vi var sedan hembjudna på middag till Anna och Erik och Pluto fick sin nya leksak. Han är så rolig när han får något nytt för då är det verkligen nyhetens behag. Han till och med sov på den senare på kvällen.



Så härligt att träffa dem igen och Fredrik ser vi på tisdag. Det ser vi fram emot.