10 januari 2019

Upp till Langkawi igen

Så var det dags för sista frukosten för den här omgången tillsammans med Magnus. Jag åkte med killarna till kontoret och gick upp till revisorerna en snabbis. Därefter blev det tåget ut till KLIA 2 för att flyga upp till Langkawi igen. 


Hann med en kaffe på morgonen också. Det är alltid så rofyllt att sitta på flygplatsen med en kopp och titta ut över alla flyg som kommer och går. Älskar att ha tid på en flygplats!


Vem kom galopperande nerför gatan när jag klev ur taxin om inte Shadow. Äntligen här igen!


Hela huset var fullt av utemöbler som Yvonne och Mario hjälpt oss bära in när det skulle bli storm den 5 januari. Nu kom ju aldrig stormen... 


Det blev till att bära ut allt igen. Som tur är så är de ganska lätta. Mario kom ner och hjälpte mig med glasskivorna till borden som är lite otympliga.



Det blev sedan till att tömma tre sovrum på sängkläder och handdukar som skulle tvättas. Ofta stannar jag en dag extra när vi har gäster, men eftersom vi hade konferens på gång så åkte vi ju samtidigt. Detta är ju ett lätt jobb ändå, för så fort man slängt in en tvätt kan man parkera sig ute i en solstol.


Nu fick jag en kväll själv här och satte mig ner och såg på Tarzan med Alexander Skarsgård. Snacka om att vara tränad inför en roll!!! Imorgon kommer Michi upp och det ska bli riktigt mysigt med en helg för oss själva.