09 juni 2017

Victor tar studenten

Idag var det dags för Victors student. Vi åkte in och parkerade vid vår gamla lägenhet och själva utspringet var vid Hagakyrkan. Thomas och Helene hade med en underbar skylt på Victor!


Så kom själva studenten, Victor, med alla sina skolkamrater från Rudebecks.


Fredrik och Anna var framme och hängde små flaskor runt Victors hals. Vi hade blommor.


Här ställde alla kusiner och sysslingar upp på bild: Johan och Linnea Fredriksson - sysslingar till barnen, Victor och Fredrik plus Anna.


Victor fick även ställa upp på bild med sina föräldrar. Nicole hade tyvärr skolavslutning samtidigt i Lerum och kunde inte vara med på utspringet.


Även vi fick vara med på bild mer vår gudson.


Och en bild med morfar och hans gamla studentmössa som fortfarande finns med.


Så tågade vi upp till Vasaplatsen för att se alla 160 elever åka iväg i en gigantisk lastbil. Alltid väldigt djupa och intelligenta citat på dessa bilar...


Vi åkte därefter hem och Anna och Fredrik tog en sväng till systemet för att handla lite inför familjens kräftskiva i morgon. Fredrik är ju nu fyllda 20 och handlade här för första gången. Det var ju ingen stor nyhet eftersom man i London kan handla när man är 18.


Michi åkte iväg och hämtade sina föräldrar och barnen och jag åkte upp till Nilsons för studentmottagningen klockan fyra.


Alla ungdomar hamnade vid ett bord ute. Undrar vad vår käre son gör...


Alla föräldrar hamnade utomhus i andra änden av terrassen.


Som vanligt bjöds det rikligt på fantastisk buffé.


Här är Fredrik med sin sex månader äldre syssling. Vi skrattar alltid åt hur lika de är i stil och sätt.


Syssling Adam plus en kompis från förr, Julia, följde med oss ner och där mötte Elliott och senare även Victor upp. Det blev party fram till fem på morgonen, men då sov jag sött sedan länge. Skönt med jetlag :)