18 april 2017

Dags för Fredrik att åka hem

Fredrik sov sött efter en sen kväll när jag stack iväg för att träna med Sara vid elva. När jag kom hem hade han hunnit iväg till skolan tillsammans med Rai för att säga hejdå till några lärare de haft som nu lämnar skolan samt elever som går ut tolvan och som inte kommer att vara här nästa gång Fredrik kommer hit.



 På kvällen körde jag ner Fredrik till KL Sentral och fick krama om honom ordentligt innan det var dags för honom att hoppa på tåget mot flygplatsen. Han har varit här i 18 dagar, vilket ju är rätt länge, men vad fort det har gått. Han kom på att han glömt sin nackkudde hemma och jag kan förstå varför. Hittade den i soffan, men den var ju helt kamoflerad, när den gick ton i ton med soffan...



Nur är i Washington i åtta veckor med jobbet så Anna har hela lägenheten för sig själv. Nu är det ny disciplin som gäller med träning och nyttig mat. Kan ju vara bra inför sommaren :)


Michi har det bra i Shanghai och reser runt till lite fabriker och träffar både kunder och leverantörer. Den här veckan har vi hört om två av våra kompispar att de skall bli farmor och farfar respektive mormor och morfar. Helt fantastiskt roligt, men svårt att förstå att vi har kommit dit i livet! Stort grattis till dem i alla fall :) Vi har också fått gratulera Bärbel som fyllde år idag!