28 maj 2015

Fix på skolan och Head Master´s Dinner

Dags att bege sig till skolan igen där Marjolein, jag och två andra mammor började dekorera i aulan. Vi hade tagit alla studentfoton och printat dem i A4-format och sedan laminerat dem. Nu satte vi dem på kanten till scenen tillsammans med vitt tyg och små rullar med rosett om som fick symbolisera betygen.



 Vi satte också upp alla siluetter som Marjolein och jag klippte ut häromdagen.



Halvett var det dags för award assembly för high school. Kim hade också landat idag och det var roligt för Anna och Kim att träffas igen. De gick ut tillsammans för tre år sedan.


 Rektor Gary Melton inledde med lite tal och sedan började diplomutdelningen.


Fredrik fick diplom för bästa mattestudent i årskurs 12. Stolta föräldrar :) Han fick också President´s award for excellence samt Gold Honor Roll. Båda baserade på snittbetyget.



Pappa och jag åkte sedan ner till Chinatown för att köpa blommor till smyckningen av lastbilen. Fick hur mycket blommor som helst för 400 kronor.


Det blev också en sväng förbi Pia för att hämta upp nya halsband, besök i järnhandeln för inköp av diverse saker till lastbilen, fotoaffären för att köpa en roll-up med foton på Fredrik till studentfesten m.m.


På kvällen var det sedan dags för Head Master´s Dinner som hölls på skolan. Ungefär 250 personer närvarade och Marjolein och jag blev uppvaktade med varsin blomsterbukett för att vi varit "Graduation moms". Nu är snart allt arbete klart och det är bara morgondagen som återstår.