02 juni 2022

Framme i Verona

Vi fick en lugn morgon hemma i lägenheten och klockan elva kom taxin och hämtade oss för färd till Gatwick. Vi hade ju hört om alla dessa hemska köer på alla flygplatser så vi var på plats 3,5 timme innan vårt flyg skulle gå. När vi checkat in och gått igenom säkerhetskontrollen så hade det gått en halvtimme. Helt underbart snabbt. Vi satte oss ner och tog en kaffe och blev uppdaterade om att vårt plan var nästan två timmar försenat. Det kändes som ingenting jämfört med tidigare resa så vi tog det bra. Det var otroligt mycket folk på flygplatsen och inte en mask på en enda människa. Lite ovant.


Efter ett par timmar flyttade vi på oss till Weatherspoons. Det var långa köer till alla restauranger, men det var bara bra för det fick tiden att gå lite. Det var mest pubmat här, men med flygförseningen var vi lite osäkra på om vi skulle hinna få oss någon middag så det var väl bra.


Vi landade vid nio i Verona och fick väskorna och en taxi direkt. Färden till Hotel Eden i Valeggio sul Mincio tog bara tjugo minuter. Det blev till att slänga in väskorna på rummet snabbt och sedan ut för att äta. Alla restauranger stängde klockan tio. Inte som i Spanien :) Vi kom tio i tio och fick bara lov att beställa pizza på La Torre för det var det de kunde göra snabbt. Det var väl i och för sig roligt att få sig en italiensk pizza och ett glas italienskt vin.


Anna flög till Geneve idag för att vara på möhippa ikväll och sedan bröllop imorgon för Sophie, den första i universitetsgänget som väntar barn.


Det är mycket resande runt världen nu och så skönt att det äntligen kommit igång igen. Mina knän är så mycket bättre efter behandlingen igår. Det ena gör inte ont alls och det andra känns lite, men är mycket bättre. Vad var det för magi???