11 november 2012

Mysdag och Solsidan

Söndagen började vi med en liten promenad. Jag har börjat igen med att försöka gå 10.000 steg om dagen. Man måste verkligen ut och gå för är man hemma en hel dag så får man inte ihop det. Skall ju springa 10 km i Angkor Wat den 2 december och har inte sprungit något sedan i somras. Inte så bra. Tog mig i kragen häromdagen i alla fall och promenerade runt Plaza Damas. Det var 7,3 km och tog 1.10. Nu har jag i alla fall något att kämpa mot. Michi och jag promenerade till 1 Mont Kiara och belönade oss med en halvtimmes fotreflexologi.


När vi kom hem tog vi bilen och åkte ner till stan för att gå på Craft Komplex igen. De hade en stor utställning nu så det var kul att komma ner. Jag undrar stilla om Michi bott för länge i Malaysia nu med tanke på parkeringen...


Vi träffade bland annat Ajis Mohammed igen som just gjort en sketch för en av sina fantastiska undervattenstavlor. De är så otroligt rofyllda och med fantastiska färger när de är klara.


Väl tillbaka i Mont Kiara igen var det dags att gå till Garden International School och titta på när Fredrik spelade fotboll med MKFC. Tyvärr förlorade de matchen med 4-2. Det är verkligen stor skillnad att se en match med ett "riktigt" lag jämfört med skollagen. Det är mycket tuffare spel!



När vi kom hem hade vi fått lite bilder som D hade skickat. Nu har de påbörjat arbetet med att lägga en riktig gång med plattor runt hela huset. Tidigare var det väldigt lerigt och på baksidan fanns inget att gå på, bara taggigt gräs. Nu kommer det att bli jättebra! Allt är färdiggrävt och de skall börja gjuta på tisdag.


De har också börjat "rugga upp" muren och skall ta bort all färg. Den vita färgen hade redan börjat flagna av och nedanför alla dräneringshål började det blir svarta ränder. Nu skall vi istället sätta upp olika stenar på väggen så det ser ut som en stenmur och eventuellt sätta krukor under dräneringshålen. Det kan nog bli fint.


Här är baksidan. Det ser ut som om de har lite jobb kvar :)


På kvällen blev middag på japanska restaurangen. Cat jobbade och tyckte att Fredrik hade blivit så lång och såg så stark ut. Han såg lätt generad ut. När vi kom hem mös vi alla tre med lite ostbricka och Solsidan!