12 augusti 2018

Promenad, St Christopher´s Place och hem till Sverige

Imorse var det inget regn men det hängde i luften. Det var dags för en promenad. Vi började med övergångsstället vid Abbey Road som ligger alldeles runt hörnan från där Anna bor.



Vi fortsatte sedan bort till Primrose Hill där man har fin sikt över hela London.






Från en park till en annan, Primrose Hill till Regent Park och Annas universitet European Business School. Hon lyckades prata med säkerhetsvakterna så vi fick komma in och gå en rundtur på skolan.




Vi hoppade sedan på buss 189 vid Baker Street. Helene ville till Adidasaffären på Oxford Street och där blev det inköp för två av damerna, med efterföljande lunch på St Christopher Place.



Vi hann hem en sväng för att packa och Anna erbjöd sig att köra oss till Heathrow. Eftersom Gartner ligger bara tio minuter därifrån så blev det ett stopp där. Så jätteroligt att få se var hon jobbar. Roligt att kunna se det framför sig nästa gång jag pratar med henne.




Så släpptes vi av vid terminal fem och fick kramat om Anna ordentligt och tackat för de här dagarna.




Det svenska blåsvädret hade dragit förbi och flygningen hem var lugn. Hemma var natten kall och krispig och luktade svagt av äpplen. Man fick en föraning om kommande höst. De riktigt varma dagarna är nog förbi nu. Var för pigg för att lägga mig direkt så jag satte på tv:n lite. När jag skulle gå och lägga mig lyckades jag sparka i en fåtölj så det knakade i vänster lilltå. Den svullnade upp till dubbel storlek på några minuter och gjorde hur ont som helst. Spricka eller bruten? Hoppade på ett ben ner och fick lägga mig ner på golvet i köket för det gorde så ont så jag kände mig svimfärdig. Fick ner is i en plastpåse och hoppade upp till sängen. Hur ska det gå med all packning och resa? Hoppas verkligen det är bättre imorgon!