18 juni 2014

Nilsons på besök och mängder med tapas

Åh, det blev god svensk frukost hemma idag med svensk lagrad ost, leverpastej och andra godsaker. Jag skrattade gott åt Annas mugg hon valt till sitt kaffe. När Michi gör frukost brukar han alltid skoja och ge mig denna Manchester United-mugg. Nu var vi tvungna att fota Anna och skicka honom ett kort.


Både Anna och jag hade tid hos frissan idag. Båda kom därifrån nyklippta och med lite röda slingor i håret. Känns skönt. Nu är vi fina inför midsommar :) Vi var sedan och handlade mat både inför midsommar och inför ikväll. Efter Spanien så var vi sugna på att bjuda Helene, Thomas, Victor och Nicole på lite tapas. Vi började med gazpacho med tillbehören lök, paprika, gurka, tomat och brödkrutonger.







Helene satt och kollade på mina nya armband och komponerade ett eget som jag får göra när jag är tillbaka i Malaysia.




Till varmrätt blev det sedan patatas bravas, gambas al ajillo, friterad manchego, quesadillas och lite annat smått och gott. Det var roligt för de verkade verkligen tycka det var gott och varje rätt tog slut till sista smulan.




Vi firade också Victor som fyllt 16 nu i maj. Han fick två t-shirts och en keyboard som han kan koppla in till sin dator och göra musik.



Så roligt att träffa hela familjen Nilson igen. Vi skrattade extra gott åt Thomas som kom i shorts och t-shirt a la Ibiza för att hedra det spanska temat :)