18 augusti 2016

Sweas första kaffemorgon och Enosimo

När vi kom tillbaka till Malaysia investerade vi i en Nutribullet juicemaskin, samma som Anna har. Nu har vi testat den två mornar och det blir jättegott. Slänger i spenat, banan, jordgubbar och ibland även blåbär. Vi skall nog ta den till Langkawi för där finns inte så mycket färsk juice. Kan bli gott!



Idag var jag iväg på Sweas första kaffemorgon för säsongen. Vi var bara 10 tjejer hemma hos Ulrika. Normalt så brukar det krylla av folk men det är en annan sammansättning av gruppen nu. Fler utan barn, som väljer att stanna längre i Sverige samt fler med väldigt små barn, som också stannar längre i Sverige. Gruppen med de som har skolbarn har krympt något.



Var hemma igen vid halvett och passade på att packa lite inför Langkawi. Normalt blir det bara handbagage, men nu hade vi med en del från Sverige så det behövdes en väska. Michi jobbade sent och kom först vid halvnio. Då gick vi iväg till Enosimo, en ny japansk restaurang i huset precis brevid.



Det var riktigt gott och väldigt trevligt. Thelmas dotter Maureen har sökt jobb här, men inte fått något besked ännu. Jag undrar bara vad som hände med min man... Han gick från Michi 100 % överlycklig att få god mat och öl till...



... kudden framför OS-programmet på hög nivå. Han verkade inte följa det så där jättemycket. Och klockan var bara 10. Här är mer Michi 0%..!



Haha, det blir nog bra med en vilohelg uppe på Langkawi!