27 februari 2021

Två turer till stan

Golvlisterna här är av något konstigt material. Trampar man på dem så spricker de och går sönder i småbitar. Idag försökte vi hitta nya. Efter besök i säkert fem affärer kom vi hem tomhänta.


Vi blev sugna på lite fika och hittade Arts Café som jag hört talas om tidigare.


Det var ett jättemysigt litet ställe och maten var riktigt bra.


Framåt femtiden tog vi oss en tur upp på berget. Betydligt skönare att gå lite senare på eftermiddagen när det är mer skugga.


Det blev en tur in till Kuah även på kvällen. Vi var sugna på lite japanskt igen. Vi skrattade gott åt Michi som satt på sig en vit tenniströja med japanska flaggan och JPN på bröstet. Vår ständige kypare Mahatir tyckte det var lika kul.


Det blev en så mysig kväll och jag och Michi satte oss vid poolen när vi kom hem och pratade en lång stund med Anna och Erik. Det var sjutton grader i London och de kunde sitta ute på sin terrass. Fredrik ringde i morse också och var så glad efter att ha fått så fint beröm av sin chef. Han hade fått hålla en föredragning för en stor advokatbyrå i en timme, något som man brukar få göra först med lite längre erfarenhet, och tydligen hade det gått jättebra. Så roligt när de är glada och nöjda barnen.