04 augusti 2016

Packning, packning, packning

Körde Michi till jobbet i morse så att jag kunde ha bilen under dagen. Det såg riktigt höstlikt ut med alla gula löv som fallit ner på marken. Det är ju bara augusti!




Dags att ta tag i packningen. Skrattade gott åt ena sidan i min resväska. Detta är något inga killar kan förså men vi tjejer MÅSTE ha många skor med oss!!!




Tittade igenom mina tre första fotoalbum och fotade av lite för skojs skull. Ibland behöver man lite gamla foton. Hittade bland annat ett när jag var i Pisa förra gången, under en tågluffning 1983. Då var jag 19 år gammal - som Fredrik.



Smal har man varit en gång i tiden också. Här är jag 20 och pluggade franska i Versailles en månad.


Hittade även mitt foto som togs inför första årsredovisningen där jag var med som finansdirektör. Detta måste ha varit 1994 och jag var 30. Lite kul!


Klockan ett hade jag en lunch med min syssling, Gunnel Helgesson. Konstigt nog har vi aldrig träffats sjäva, utan bara på släktkalas. Vi satt i två timmar och bara bubblade. Det kommer vi definitivt att göra igen. Hann gå igenom släkt, barndom, vad vi gör nu och mycket mer. Så kul!!!

Åkte sedan in en snabbis till Allum. Vi hade hittat lite mer gamla pengar och Forex tog emot dem och kunde sätta in dem på konto fram till 31 augusti. Perfekt! Fick handlat lite mat till kvällen och hämtat Michi. Väl hemma fick Michi samtal att Anders iPad var fel på igen så det blev en tur direkt tillbaka till stan igen, men det var lättfixat och han var snabbt tillbaka igen för en bastukväll och middag här hemma med Tobbe. De fick också nöjet att bära in utemöblerna.


Foto med Tobbe

Vi mumsade i oss det sista av gravlaxen med dillstuvad potatis. Inte dumt alls. Nu är två av väskorna helt packade och det är inte mycket kvar. Skönt!