30 mars 2014

En egen dag på Langkawi

Åh, att vakna upp och ha en hel dag helt för sig själv med inga måsten överhuvudtaget framför sig. Finns det något bättre. Bikini på, badmadrass uppblåst och en god bok i handen. Frukost med havsutsikt. Dagen artade sig bra!


Fönsterkillarna kom hit idag med resten av fönstren och nu är allt vad gäller glas färdigt! Här är en bild från insidan. Sådan här utsikt blir det från löpbandet. Inte så illa :) Nu skall aircond in, internetkabel dras för löpbandet och sedan är det bara att vänta på gymsakerna som kommer i mitten av april.


Inne i gymmet ut mot poolen och sittgruppen under tak.


 Från huset med framsidan av gymmet.


 Underbart att detta projekt som snart tagit ett halvår snart är klart!!!


Får ju vara med i trenden av "selfies" och skickade ett litet kort till familjen som är spridd över världen.


Michi hade gillat lunchen - korv med bröd. Nu hade vi inget korvbröd så det fick bli en skiva rostbröd istället. Funkar det med...


På kvällen blev det dock lite godare med skaldjur och annat gott på Orkidria. Flera av kyparna kom fram och frågade varför jag var själv och var Michi var. Lite roligt! Märks att vi har varit där mycket.


Väl hemma igen slog jag mig ner i en av liggstolarna på altanen och bara tittade rakt upp i stjärnhimlen. Alla nattens djur hade konsert i form av geckos, grodor, syrsor och några få fåglar. Så rofyllt! Ingen tv, ingen dator - bara, bara vara.