09 oktober 2015

En tur till Langkawi

Idag var det dags att åka upp till Langkawi och kolla hur det har gått med gymmets tak. Vi skrattade gott när vi åkte ut till flygplatsen för jag har nog blivit lite malaysisk efter tolv år här. Vi reste bara med handbagage, hade mer än ett bagage var och jag hade en väska full med mat som jag glatt skickade igenom röntgen och fick med mig. Välkommen till Malaysia :)


Vi var på plats i tid för att hinna köpa en smörgås på Subway och sedan gå in och köpa en kaffe och sätta oss och vänta på planet. När det nästan var dags att resa fick vi besked att det varit tekniskt fel på planet vid avreseorten och vårt plan till Langkawi var två timmar försenat. Suck! Som tur var hade jag en bra bok med och Michi sin iPad så vi höll oss sysselsatta.


På kvällen hade vi bokat middag på Unkaizan, en riktigt bra japansk restaurang nere vid Pantai Tengah. Väldigt trevlig personal och mycket god mat! 


De hade ett fantastiskt skåp med riktigt fina sakéflaskor och keramikmuggar till utvalda gäster.


Michi hade skojat lite med Anna och lagt ut en Wistl, dvs ett event på Wistla. Det första i Malaysia. Han bjöd in till en whiskyprovning. Nu är det väl bara han och jag som har Wistla här så det blev ju bara vi som kom :)


Alltid lika avkopplande att komma hit. Det tar en kvart efter man har landat och sedan är man helt nere i varv. Helt fantastiskt!