13 juni 2016

Dags att åtrvända till Göteborg

Så var det dags att resa hem till Sverige. Det är alltid lite vemodigt att resa från barnen, även om jag vet att jag snart ser dem igen. Det passade precis att jag gav mig iväg mot Paddington Station när Anna skulle gå till jobbet. Fredrik fick jag säga hejdå till igår. Tog Heathrow Express som fungerar hur smidigt som helst. Ute på flygplatsen fick jag väga in handbagaget hos KLM - det var nog första gången det har hänt! Alla börjar bli strängare med viktreglerna nu. Kan man få lägga till det antal kilon som jag gått ner i år???



Tog mig en frukost på Costa och tittade ut över en regnig flygplats. Rätt väder för att åka härifrån! Resan började fantastiskt när jag skulle betala med alla mina mynt. Det saknades 11 pence, men tjejen i kassan bara log och tog pengarna och sade varsågod. Schysst!


Resan gick hur smidigt som helst denna gång och på Landvetter var det dags för en ny hyrbil. Jag bokar alltid billigast möjliga, men nu hade jag blivit uppgraderad och fick en Audi A3. Trevligt!



Klockan var nästan halvåtta när jag kom hem efter att ha handlat m.m. Packade upp och satte mig med en god bok. Inte så fel att vara ensam hemma ibland heller...