08 maj 2017

Kursdag fyra och sedan vidare mot London

Hur underbart var det inte att sitta under vinrankorna och äta en sista frukost här i Tolox. Så fort de här dagarna har gått!



Birgitta startade denna sista dag med föredrag om vad som händer efter det att ens bok blivit utgiven. Hur kan man gå vidare om allt går bra? Ge ut utomlands? Film? Många spännande saker, många år borta för de flesta.




Efter en sammanfattning av de fyra dagarna hade gjorts av Christina och Birgitta var det dags för oss alla att läsa upp våra noveller. Tänk att en inledande mening kunde skapa så många olika noveller. Vissa var hemska andra läskiga och ännu fler roliga. Så mycket skapande och kreativitet! Jari var först ut.




Framåt halvfem på eftermiddagen var det dags att ta farväl av alla, sätta sig i en taxi och åka ner till Malagas flygplats.




Köerna till EasyJets disk var milslånga och de hade en kassa öppen. Tur att jag var på plats två timmar innan precis. Det var ändå med andan i halsen man stod och väntade.




Sedan vidare till långa köer i säkerhetskontrollen också, men hann fram till gaten tio minuter innan boarding. Planet var sedan en halvtimme försenat och landade kl 22. Jag hade bussbiljett hem till Anna 22.25 så det var ju bara att lägga ner, tänkte jag. Glädjande kom min väska åkande som nummer fem på bandet och sedan sprang jag. Med en minut till godo klev jag ombord på min buss. Ibland skall man ha tur :)




Anna kom sedan och mötte mig vid hållplatsen i St John´s Wood och vi traskade hem till hennes lilla lägenhet. Där serverades det riktigt god risotto och lite prat innan vi trötta stapplade i säng. Så otroligt mysigt att vara här!!