12 februari 2019

W Hotels Wet Deck bar med Swea och Dr Mahatir

Fredrik hade skickat ett foto i morse. Han hade sett på Instagram att Robert var i London och hade kontaktat honom och det slutade med att de två gick ut och tog en öl tillsammans. Roligt hur åldern får allt mindre betydelse och alla kan ha roligt tillsammans!


Började dagen med en tur till gymmet här på condot och var tvungen att smygfota dessa två. Det är ett par som ser ut som om de är 90 år och de går ofta och tränar tillsammans. Allt går i maklig takt och lite olika maskiner används varje gång. Så här vill jag se mig och Michi när vi är 90!


Var inne och jobbade i dag och tog sedan monorailen in till Bukit Nanas för att gå till W Hotel. Swea hade ett event här idag på Wet deck, en utomhusbar som var väldigt trevlig, men rätt dyr. Den låg väääldigt nära tvillingtornen.




Vi fick hjälp av en servitör att fota oss alla.



När vi skulle hem så fick alla sina taxibilar och jag blev själv kvar och stod PÅ den röda mattan och väntade på min Grab. Rätt som det var började vakter ställa upp sig på bägge sidor om mattan och jag insåg att jag kanske borde flytta på mig. Stod sedan mellan två vakter ungefär. Då kom Dr Mahatir, Malaysias premiärminister, gående där och till och med jag fick en liten nick och ett leende. Så roligt! Man kan verkligen inte tro att han är 93!!



Jag var ju tvungen att sätta igång telefonen snabbt och fota så det blev lite suddigt, men ändå!


Inte så ofta man ser kändisar, eller så är det så att jag inte vet vilka de är.