18 april 2015

Utlykt till Nu Shopping Centre vid KL Sentral

I onsdags kväll hände en otäck sak. Fredrik hade spelat fotboll, som alltid på onsdag kväll, och hade bilen full med medspelare. När han släppt av en kille uppe vid Solaris åkte han nerför backen mot Mont Kiara och hemåt. Backen ner från Solaris är lite mörk och det finns inga affärer eller hus. 

Rätt som det var kom en motorcyklist och åkte upp brevid Fredrik och knackade på rutan och gjorde tecken att han skulle stanna. Som tur är har Fredrik hört olika historier om vad som har hänt så han fortsatte köra. Rätt som det var dök det upp en motorcyklist på andra sidan bilen och gjorde samma sak. Fredrik fortsatt köra. Då blev de irriterade och körde upp framför honom och saktade ner och försökte få honom att stanna. De ville antagligen ha med honom in på en vägsnutt där de fortfarande bygger och ingen är. Fredrik fick fram några Formel 1 gener, kastade sig ut i nästa fil och gasade förbi dem i alla fall. Han var rädd att komma till ett rödljus där han var tvungen att stanna , så han tog ett snabbt beslut och svängde in på MK 28, första condot som dök upp. Han förklarade för vakterna att han var jagad av två killar på motorcykel och blev insläppt. Då drog killarna snabbt. 

De rånar folk på detta sättet. Folk tror att det har hänt något och stannar och så blir de av med telefon, handväska, pengar mm. Tur att allt gick bra!

Akvariekillarna var här i veckan och lade bland annat i en sjöstjärna i akvariet. Den har exakt samma färg som stenarna så den är väldigt svår att upptäcka. Kan ni se den?


Michi och jag gjorde en utflykt idag till KL Sentral och det nya shopping centret Nu. Ännu ett enormt stort ställe som har dykt upp på shoppingkartan i KL. Hur många shoppingcentre kan man ha?


Michi har ju kort på Hilton och där fanns bland annat en voucher med gratis afternoon tea, så vi traskade över och fick en mysig stund där.



När vi lämnade Hilton var jag tvungen att ta kort på de här skorna. De har en kille som jobbar med choklad här och som är helt otroligt duktig. Hans senaste chokladskapelser var dessa skor!!!


En lite spännande sak har hänt utanför vår lägenhet. En palm har vippat lite och vilar nu mot hörnan på vår lägenhet. Varje gång det blåser låter det som om någon står utanför och knackar på rutan...


Fredrik och Amanda skulle ut till Ribley´s på kvällen och undrade om vi ville komma med och det gjorde vi ju gärna.


Fredrik hade sedan lite modevisning hemma med sin nya kostym han fick i 18-årspresent från Angelika och Stanley. Här kommer lite bilder:




Visst blev han stilig vår son! Nu är han ekiperad för kommande prom, head of school dinner m.m. Billigare med en kille. Tjejerna skall ju ha olika saker på sig till varje tillställning. Kommer ihåg att det var många klänningar som skulle köpas in till Annas student.