28 september 2022

Jakt på badrumsskåp

Började morgonen med att ta ett litet foto på mina nya skor. Håller på att försöka hitta stepplektioner för vuxna i KL. Har skrivit till några dansskolor för att kolla upp det. Ett nej än så länge, men väntar på flera svar.


Sprang omkring och mätte våra handfat här hemma. Idag stod en tur till Graham i Reading på programmet. Vi har inga lådor eller skåp i badrummet och det behövs verkligen.


Trodde inte mina ögon när jag lämnade huset och ytterdörren där nere stod öppen igen trots stor skylt att man inte får gå där och management har varit här och fixat det två gånger. Kan folk inte läsa???


Det blev tåg åt andra hållet idag. Det är bara två hållplatser till Reading. Från stationen tog jag sedan buss nummer 6 för att komma till ett industriområde där det fanns företag med badrumssaker.


Graham skulle ha den största utställningen men jag fick mig ett gott skratt, för jämfört med Malaysia var det ingenting! Det blev till att titta på dator och kataloger vilket inte alls är samma sak. Vår modell av handfat passar inte med lådor så om vi ska ha lådor måste vi köpa hela setet...


Tog mig en halvtimmes promenad tillbaka till Readings centrum och passade på att hoppa in i det stora shoppingcentret The Oracle.


Jag var hemma vid tretiden efter en tur till mataffären och klockan fyra hade vi träning på Fitness Space. Det blev en timme stenhård cirkelträning. Kändes jobbigt att gå dit, men efteråt är man ju så nöjd!! På kvällen blev det äntligen middag hemma. Vi har varit ute så mycket så nu känns det här som lyx! Det var väldigt roligt att faktiskt laga mat, tända lite mysbelysning och bara ta det lugnt. Vi för nog det lite för sällan. Snart är vi tillbaka i Malaysia med rutiner igen. Idag firar vi 37 år tillsammans. Helt sanslöst att det kan ha gått så lång tid!