06 september 2021

Dag 2 på Impiana

Så är vi tillbaka till dessa fantastiska måltider. Ändå bättre här än förra gången. Dessutom känns det lite lättare på hotellet. Det är inte massa skyltar och rop överallt så fort man sticker näsan utanför dörren. Frukosten som kallas "Continental" är två vita brödskivor, en croissant och lite kakor och frukt. i Malaysia älskar de kakor. En festis till med typ apelsinjuice. Vi äter ju ofta inte frukost och den här kan man ju skippa. Vi får 100 RM om dagen var att använda till att köpa från menyn vi har fått. Frukosten räknas som 10. Det kan man hellre lägga på att få ett glas färskpressad juice.


Michi hade tagit "American breakfast" men med tanke på tidsskillnaden så sov vi lite längre så frukosten var kall när det var dags att äta. Vårt eget fel.


Rummet är ganska stort, men ett rum. Michi ringer ju mycket under dagarna och det går inte att gå undan någonstans och ringa samtidigt. Badrummet då möjligtvis.


Här är menyn med den mat vi har att välja på. 


Lunchen var helt ok. Vi provade meny 1 med grillad kyckling.


Utsikten är väl inte den bästa. Vi ser rätt in i en kontorsbyggnad som är tom på de flesta våningsplanen.


Fick en rolig förfrågan idag från ett par vänner i Lerum, Anders och Monika Stenman, som tänkte gå och se ABBA-avatarerna i London. Klart vi vill hänga med på det. Nu är det bokat till den 19 juni kl 15. Biljetterna tog slut hur fort som helst och kostade allt från 65 pund upp till flera hundra. Det är ju ändå avatarer och inte riktiga ABBA som är där. Den nya musiken är bra så det skall bli riktigt roligt att gå.


Pluto var och provade hunddagiset igen och fullständigt älskar det. Han blev kompis med en gigantisk grand danois denna gång som såg ut att fundera på vad det var för en liten vild hund som sprang runt hans ben.


Så här sur var han när han var tvungen att gå hem. Blickarna ifrågasatte hur de kunde vara så elaka och inte låta honom vara kvar och leka. Det måste ju kännas bra när de sedan behöver lämna in honom några dagar.