12 februari 2021

Löptur bland vattenbufflar

Eftersom vårt löpband gått sönder tog jag bilen ner till stranden och parkerade. Gick och sprang sedan längs med hela Pantai Chenang och runt ett stort kvarter så att det till slut blev åtta kilometer. Passerade lite roliga vattenbufflar på vägen.


På eftermiddagen var det quiz med Swea. Denna gång med kinesiskt tema eftersom det är kinesiskt nyår nu. Det blev många goda skratt.


Fotade vår mur som den ser ut på kvällen nu med alla lampor på plats. I morgon kommer foton på hur det ser ut i dagsljus. Vi är jättenöjda med insidan.


Vår heltäckningsmatta skulle läggas in i trappan i Maidenhead idag, men det visade sig vara fel på den. Materialet på baksidan klarade inte kylan så när de började lägga den gick mattan sönder. Nu överlät vi till Anna och Erik att välja en ny i ett bättre material så får vi väl se när den kommer...


När det var dags för middag blev det grillat. Så gott. Vi gör det alldeles för sällan. Michi och jag kollade även lite skidskytte och hurrade glatt när Sverige vann ett VM-guld för första gången sedan 50-talet. Inte illa! Man blir lite patriotisk.