30 december 2014

En dag på stranden

Efter en sen frukost blev det en tur ner till stranden, Pantai Cenang. I dag var det strålande sol och det gällde att smörja in sig ordentligt. Helst med vinterblek hud.




Det blev också lunch nere på stranden. Vi har varit här tidigare och då har de varit otroligt sega och det har blivit en del fel, men idag gick allt bra.



Nicole älskar satay och var överlycklig när det fanns på menyn.



Vi fick hem Rentokil idag. Vi hade upptäckt att något börjat gnaga på terrassen och jag trodde det var termiter. Istället tror de att det är någon form av husbock. Så tröttsamt!



De tyckte dock att det såg ut som om gnagandet stannat av och vi kan väl hoppas på det!



När jag öppnade pumphuset när vi kom så hittade jag den här stora buren där inne. Våra amerikanska grannar hade sett en sjuk hund som gömt sig i vårt pumphus och ville fånga in den för att ta den till veterinären. Det var ett hål i nätet runt om där den kunnat ta sig in. De hade lagt in tre stora korvar och nackdelen med det var ju att det kunde kommit massa andra läskiga djur. Jag såg till att ta ut buren snabbt.



Helene och jag körde dagens motionspass och gick upp på berget. Det var mitt sista pass för den här fyramånadersperioden. Skönt att vara klar!!!



På kvällen åkte vi in till The Yacht Club i Kuah för att äta middag. Det blev satay till alla utom Fredrik och det var riktigt gott!




Väl hemma satt vi oss och tog en liten drink vid poolen innan det var dags att krypa till sängs igen.